Insightful biedt verschillende perspectieven om jouw business te analyseren.

Light Scan

i

Level Up

f

Full Scan

Expert Plus

Light Scan

Wil je een goed zicht op de bouwstenen voor jouw succesvolle resultaten, dan is dit de ideale start. 

f

Full Scan

Wil je weten waar jouw prioriteiten liggen en hoe daar mee aan de slag te gaan in het kader van een duurzame verandering? Dan is dit de ideale scan! 

i

Level up

Met dit traject worden de fundamenten gelegd voor duurzame optimalisaties. 

Expert Plus

Het Insightful Expert Plus Traject begeleidt jouw organisatie doorheen de transformatie die je wenst. Gezien elke organisatie andere ambities heeft werken we hiervoor graag een aanbod op maat uit. 

Ingeborg Maes - Insightful

Light Scan

Deze Insightful Light Scan biedt je een duidelijk beeld over de beschikbare informatie met betrekking tot de uitdagingen waar jouw team of organisatie voor staat. 

Wil je een goed zicht op de bouwstenen voor jouw succesvolle resultaten, dan is dit de ideale start!

Na een verkennend gesprek, een bezoek aan jouw bedrijf en 2 diepte interviews ontvang je een high-level analyserapport, met een duidelijke indicatie van de informatie die verder uitgediept kan worden en minstens 3 quick wins waarmee je onmiddellijk aan de slag kan. 

Van daaruit kan je én actie ondernemen én heb je een plan om de blinde vlekken te verduidelijken. Wil je hiervoor ondersteuning, dan kan je instappen in de Insightful Full Scan.  

Full Scan

De Insightful Full Scan omvat de Light Scan en geeft je daar bovenop een gedetailleerd overzicht van waar het goed loopt en waar het beter kan in jouw bedrijf. Aan deze scan wordt een efficiëntiescore gekoppeld zodat je effectief het succes van je team kan meten en opvolgen. 

De  resultaten worden dus niet alleen in kaart gebracht, maar ook geëvalueerd. Onvermijdelijk komen er tijdens deze Full Scan ook verbetersuggesties naar boven. Deze worden meteen meegenomen, zodat je op het einde van de full scan direct aan de slag kan gaan.

Wil je een weten waar jouw prioriteiten liggen en hoe daar mee aan de slag te gaan in het kader van een duurzame verandering? Dan is dit de ideale scan! 

Na de Insightful Light Scan, 2 workshops met jouw medewerkers en een werksessie om prioriteiten te stellen ontvang je een gedetailleerd analyserapport, met een duidelijke indicatie van de prioriteiten en een actieplan! 

Wil je begeleiding bij de uitvoering van jouw actieplan, dan kan je intekenen op het Insightful Level Up Traject. 

Ingeborg Maes - Insightful

Level up

Het Insightful Level Up Traject start met een Insightful Full scan. 

Je krijgt dus een gedetailleerd analyserapport van jouw team, afdeling of organisatie, met bijhorend geprioriteerd actieplan.

Vervolgens worden jouw medewerkers getraind en gecoacht om met dit resultaat concrete verbeterprojecten op te starten.

De methodiek om een project op te starten wordt vertaald naar jouw bedrijfscultuur en de handvaten worden aangereikt om dit met jouw eigen mensen verder op te volgen. Het doel is om na verloop van tijd een nieuwe Full Scan uit te voeren waarbij jouw bedrijf een hogere efficiëntiescore heeft en betere resultaten! 

Met dit traject worden de fundamenten gelegd voor duurzame optimalisaties op lange termijn. 

Expert Plus

Het Insightful Expert Plus Traject begeleidt jouw organisatie doorheen de transformatie die je wenst. Gezien elke organisatie andere ambities heeft, werken we hiervoor graag een aanbod op maat uit. 

Ingeborg Maes - Insightful

Getuigenissen

Ingeborg is een heel aangenaam persoon om mee samen te werken : steeds bereid om in dialoog programma’s uit te werken specifiek op maat van de deelnemers of klant.

Marleen Van Lierde

Opleidingscoördinator, Syntra Midden Vlaanderen

Ingeborg is for many years a highly appreciated partner on our journey towards quality, especially in the public sector. As a lecturer, she shares her insights with enthusiasm and motivates organisations to apply innovative approaches.

As a consultant, she enables people to find qualitative solutions themselves and to create opportunities for the future.

Patrick Staes

Head of the CAF Resource Center EIPA

Laten we kennismaken

Insightful helpt jou bij het verwerven van een beter inzicht.

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van welke tools jij hiervoor kan inzetten of heb je een specifieke vraag hierover, vul dan onderstaand contactformulier in. 

Telefoon

+32 (0) 476 06 11 05

Socials