Ingeborg Maes - Insightful

InConnect: Wie zijn wij?

In 2023 sloegen bedrijfscoaches Ingeborg Maes, Eleni De Roeck en Isabelle Volckaert de handen in elkaar. Met InConnect willen ze benadrukken dat verandering, procesoptimalisatie en coaching hand in hand gaan. Deze unieke benadering, waarbij vanuit verschillende perspectieven naar procesoptimalisatie wordt gekeken, leidt tot duurzame resultaten. 

Bij InConnect is elke verandering een verbetering voor het bedrijf, de processen én de medewerkers.

De kracht van coachend verbeteren

Dit is een gloednieuwe training die door 3 ervaren trainers werd ontwikkeld. Isabelle Volckaert, Ingeborg Maes en Eleni De Roeck loodsen jou aan de hand van een procesmatige benadering naar effectieve verbeteringen door de magie van een coachende aanpak.

Inhoud

Lopen de processen binnen je organisatie stroef? Wil je al je medewerkers gemotiveerd krijgen? Wil je de werking binnen je organisatie efficiënter laten lopen maar weet je niet hoe? Dan is de training ‘De Kracht van Coachend Verbeteren’ iets voor jou! Met deze hands-on training krijg je inzicht in een bedrijfsproces en in de manier waarop je met een coachende aanpak samen dit proces kan optimaliseren.  

Ontdek hoe je jouw team kan begeleiden naar een slimmer proces en met betere samenwerking. Je ontvangt praktische tips en voorbeelden die direct toepasbaar zijn. Kies een echte case of een bekend proces en werk samen aan verbetering. Deze training brengt de theorie tot leven en toont je hoe je gezamenlijk successen kan realiseren! 

Programma

Tijdens deze training van 6 uur gaan we heel praktisch aan de slag met volgende thema’s: 

  • Inzicht verwerven in de processen binnen jouw bedrijf, afdeling en/of team
  • Visualiseren van een procesflow  met de brown paper methode
  • Hoe ideeën genereren om verder te verbeteren?
  • Coachend leiderschap in de praktijk
  • Omgaan met weerstand 
  • Het actie- of verbeterplan “activeren

We werken met een concrete toepassing van een case uit het werkveld. 

Data, locatie en prijs

De training “Dé kracht van Coachend Verbeteren” vindt plaats op donderdag 20 juni van 9u tot 16u in de opleidingslokalen van Adequat Bizz, Brusselsesteenweg 159 te Melle.

Prijs: 325 EUR, excl. BTW. Dranken (koffie, thee, water en fruitsap) en een broodjeslunch zijn inbegrepen.

Een échte meerwaarde

De kracht van InConnect ligt in het inzetten van twee of meer coaches per project. Dit garandeert niet alleen de bewaking van projectresultaten, maar zorgt ook voor een continue focus op de begeleiding van de verandering, zowel op menselijk als op organisatorisch vlak.
Ontdek de basis van onze aanpak in deze visual.
Elke klant is uniek, en dus is elk aanbod van InConnect maatwerk. Afhankelijk van de context van de klant worden verschillende coaches ingezet om zo efficiënt en effectief mogelijk tot duurzame resultaten te komen.

Ingeborg Maes - Insightful

Met InConnect kies je voor een partner die expertise combineert met een diepgaand begrip van transformatieprocessen binnen organisaties.

Ingeborg Maes

Insightful

Eleni de Roeck

GROW Consultancy

Isabelle Volckaert

inCoaching

Laten we kennismaken

Insightful helpt jou bij het verwerven van een beter inzicht.

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van welke tools jij hiervoor kan inzetten of heb je een specifieke vraag hierover, vul dan onderstaand contactformulier in. 

Schrijf je in voor de training op 20 juni 2024
“De Kracht van Coachend Verbeteren”

Telefoon

+32 (0) 476 06 11 05

Socials