Over Insightful

Inzicht voor verandering

INgeborg Maes

Al meer dan 20 jaar is het mijn passie om mensen tot inzicht te brengen over de manier waarop ze gemotiveerd en op een efficiënte manier een klantgerichte dienstverlening kunnen aanbieden.

Ik begeleid teams en organisaties bij de keuze van de juiste aanpak zodat veranderingen zo goed mogelijk kunnen worden doorgevoerd.

Mijn begeleiding wordt getypeerd door een rustige en pragmatische aanpak. Dagelijkse meditaties, wandelingen in de natuur en yoga helpen mij hierbij.

 

Fast. Efficient. Proactive.

Missie

De missie van Insightful is om zoveel mogelijk ondernemers een beter inzicht te geven in het functioneren van hun bedrijf zodat zij de juiste tools inzetten om verder te kunnen groeien!

Jouw organisatie wordt begeleid in de zoektocht naar het meest geschikte instrument om efficiënter en doelgerichter te werken. Dit gebeurt door middel van training, coaching en consulting.

Visie

Insightful levert steeds maatwerk omdat elk bedrijf uniek is.

Insightful is de “drive” voor verandering in jouw bedrijf en levert steeds up to date expertise.

Waarden

Insightful werkt samen met verschillende partnerorganisaties en neemt actief deel aan diverse netwerken.
Kennisdeling, openheid en professionaliteit vormen de hoeksteen van elke opdracht die wordt uitgevoerd en van elk samenwerkingsverband.

Laten we kennismaken

Insightful helpt jou bij het verwerven van een beter inzicht.

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van welke tools jij hiervoor kan inzetten of heb je een specifieke vraag hierover, vul dan onderstaand contactformulier in. 

Telefoon

+32 (0) 476 06 11 05

Socials